schetsservice op zaterdag 20 april

Kom naar de schetsservice op 20 april 2013,

van 10.30 tot 17.00 uur aan de Westeresch 7  in Roden

Heb je zelf geen idee hoe je de tuin wilt inrichten? Heb je wel een idee, maar weet je niet hoe je dat in jouw tuin kunt verwerken? Kom dan op 20 april naar het Tuincentrum in Roden en laat  een tuinschets maken door tuinontwerpster Elly Borsboom van Happy Gardens. Van 10.30 uur tot 17.00 uur tref je Elly aan in de kas.  Het is ook mogelijk om advies voor de beplanting te krijgen.

Een schets is een potloodtekening op schetspapier. In de tekening wordt globaal de inrichting van de tuin getekend. Neem zelf een plattegrond mee, een paar foto's en vertel  mij met hoeveel personen de tuin wordt gebruikt en wat je graag doet in de tuin. Het is de eerste stap naar jouw tuin.  Maak het waar.

 

 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...