Bestel nu in onze bestelshop!

Bestel nu in onze bestelshop!

Vanaf nu is het mogelijk om een bestelling te plaatsen in onze bestelshop. Tuincentrum Roden biedt nu een online winkelomgeving met diverse producten. Plaats een bestelling en kies voor afhalen of bezorgen in de regio Roden. Wij bieden een ruim aanbod aan dier, sfeer, tuinartikelen, winterartikelen en potterie. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben naast de beschikbare producten in de bestelshop nog veel meer artikelen beschikbaar! 

Hoe plaats ik een bestelling in de bestelshop?

Plaats nu een bestelling in onze online bestelshop. Het is erg simpel:

  • Ga naar de bestelshop en klik op de producten die u wilt aankopen.
  • Plaats de artikelen in uw winkelmandje.
  • Kies voor afhalen bij ons tuincentrum of wij bezorgen de bestelling bij u thuis voor €5,00 binnen een straal van 15 km.
  • Betaal contant of met pin.

Naast de beschikbare producten in de bestelshop hebben wij nog een groter assortiment beschikbaar. Neem voor specifieke producten contact op met ons tuincentrum. Wij helpen u graag verder! 

Bestelshop - Tuincentrum Roden

Online bestellen bij Tuincentrum Roden

Bij Tuincentrum Roden is het vanaf nu mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze bestelshop heeft een ruim aanbod aan producten voor dier, sfeer, plantverzorging, potterie, tuinonderhoud en -aanleg en winterartikelen. Bekijk ons assortiment in de bestelshop en plaats uw bestelling.

Click & Collect

Sinds woensdag 10 februari is het mogelijk om een bestelling aan ons door te geven en deze vervolgens bij ons tuincentrum op te halen. Tussen het moment van bestellen en het afhalen zit een tijdsbestek van 4 uur. Ook in onze bestelshop is het mogelijk om te kiezen voor afhalen. Kies een afhaalmoment (vandaag besteld = over 4 uur ophalen) en u ontvangt een bevestigingsmail met een afhaalmoment. Afhalen is mogelijk van maandag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.

Online bestellen en thuisbezorgen 

Of kies voor de optie om uw bestelling thuis te laten bezorgen! Wij bezorgen voor slechts €5,- binnen een straal van 15 km van ons tuincentrum. De lente komt eraan, tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan van maandag t/m zaterdag van 09:00 - 17:00 uur voor u klaar. Bel naar 050-5011188 of mail naar [email protected]

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...